FAQ

Preguntas más frecuentes

Vår kontakt


Skriv till mig. Jag svarar snabbare än du kanske tror. Vänligen inkludera: - En presentation av dig själv. - Önskemål för vår dejt.
- Var, när och hur länge du vill ses. När vi är överens får du mitt nummer så vi kan talas vid på telefon. Jag svarar inte på dolda nummer men du kan ringa från ett oregistrerat kontantkort eller abonnemang. Innan du ringer mig vill jag att du skickar ett kort sms så jag vet vem du är.
Enbart outcalls


Jag gör endast outcalls, vilket innebär att vi möts hemma hos dig eller på hotell. Jag träffas inte på riskfyllda platser (använd sunt förnuft) eller i bil. Vill du ses på ditt kontor måste det vara helt utan risk för att någon klampar in och även ha dusch och handduk tillgängligt. När vi ses får du gärna se till att jag får ett glas vatten (vin är högst frivlligt ;)) och en handduk. Om vi träffas på hotell vill jag att vi möts utanför. Därefter går vi antingen upp tillsammans eller, om du är nervös, kan du ge mig en rumsnyckel (vilket i princip alla hotell kräver för hissen) så går vi upp separat. Vill du ha tips om hotell i Stockholm, fråga gärna.
Arvode


Mitt arvode överlämnas i början av träffen i kontanter. Jag uppskattar om jag slipper fråga även om det är lätt att glömma när du slås av min charm... Om vi umgås fler gånger kan vi ordna med exempelvis Swish, PayPal eller banköverföring för enkelhetens skull. Ses vi på offentlig plats för en drink, fika eller middag får du gärna lägga arvodet i en bok eller kuvert i en presentpåse så att det kan överlämnas utan att några ögonbryn höjs. Är du veteran? Du kan då träffa mig i två timmar (eller längre förstås!) med 1000kr avdrag på arvodet. Vill du ses mer än två timmar dras även 500kr av för varje extra timme (så exempelvis en träff på fyra timmar = 2000kr avdrag). Du måste kunna bevisa att du gjort utlandstjänst i rikets tjänst (jag kan inte erbjuda detta till personer som tjänstgjort för någon annan än Sveriges försvarsmakt). Oavsett om vi ses eller ej så vill jag passa på att tacka för din insats!
Kondom


Vid oralsex föredrar jag att slippa kondom men vid penetrativt sex är kondom givet och inte förhandlingsbart. Vid vår träff tar jag med mig kondomer och jag använder helst Durex Fetherlite ultra thin. De passar nästan alla, har minimal doft av latex och enligt uppgift märks de knappt! Behöver du en annan variant, så som latexfria kondomer eller andra storlekar, måste jag be dig ordna det. Ha gärna koll på vad som passar dig innan vi ses så jag slipper springa i högklackat till ett apotek (ja, det har hänt).
Diskretion


Jag hanterar dina personuppgifter med yttersta diskretion då jag är fullt medveten om riskerna med sexköp. Först och främst är jag en självständig eskort som vet hur man för sig för att inte väcka uppmärksamhet. Jag erbjuder heller inte incall eller turnerar på hotell, som annars är riskfyllt. Jag träffar relativt få gentlemän; delvis för att jag själv mår bäst av det men också för att hålla mig så diskret som möjligt. Vill du ses på en "neutral" plats och slippa boka hotell kan du låta mig ordna det. Läs mer under Extratjänster. Jag har också säkerhetsrutiner: - Använder tvåstegsverifiering för alla känsliga konton. - Mail, sms, samtalsloggar och telefonnummer raderas efter träff. Känslig information som exempelvis adresser raderas direkt och jag sparar de på annan plats där de inte kan kopplas till dig. Dessa raderas förstås också direkt efter träff. - Jag pratar inte med NÅGON om dig. - Om du vill ses på ett hotell som jag nyligen besökt kommer jag tacka nej. - Det är lika mycket ditt ansvar, som mitt, att vi är diskreta. Därför är det extremt viktigt att du inte har fått besök av ett flertal kvinnor i ditt hem (om vi ses hos dig), eller träffat flera kvinnor på samma hotell, under en kortare tidsperiod. - För träffar på hotell du själv ordnar måste rummet vara bokat för två personer. Uppge då vid incheckning att din fru/flickvän kommer senare och be att få två nycklar till rummet. - Jag träffas inte på hotell utan reception, av säkerhets- och diskretionsskäl. Du behöver aldrig oroa dig för att jag ska ringa, smsa eller maila dig om vi inte kommit överens om det på förhand. Jag är författare av Sveriges mest omfattande säkerhetsguide för sexarbetare, och enda guide specifikt för sexköpare. Det här är min grej.
Om jag besöker din stad (resor utanför Stockholm)


Bor du mer än 30 minuter utanför Stockholm tillkommer normalt 500kr i reseersättning. Om vår träff avslutas efter midnatt tillkommer 500kr för taxi (alla som åkt nattbuss vet varför!) För resor utanför storstockholm gäller följande villkor: - Hela resekostnaden överförs till mig innan bokning (jag bokar resan själv) - Restiden debiteras extra beroende på tidsåtgång (normalt cirka 1000-1500/timme) - 50% av arvodet, inklusive reseersättning, sätts in som deposition senast två dagar innan avresa till mitt bankkonto - Om jag förväntas vara tillbaka i Stockholm efter midnatt, och du inte har bokat helnatt, tillkommer kostnad för hotell i din stad inför min hemresa dagen därpå.
Trekant


Vill du träffa mig med en manlig vän? Då är jag kanske helt rätt för er. Jag har goda erfarenheter att ta hand om två män samtidigt och även i en mängd olika rollspelsvarianter, inklusive cuckold. Om du vill ses med en vän som du själv känner: - Om vi inte träffats tidigare ses jag endast på hotell. - Arvodet är standard plus 2000 kr / timme. - Vi möts först (alla tre) på en offentlig plats, som hotellbaren, för att bekanta oss med varandra (denna tid ingår i överenskommen tid; alltså överlämnas arvodet redan här). - Minsta tid om vi tre träffas för första gången är två timmar. - Jag har inte sex med kvinnor, och vill inte heller ha kvinnliga åskådare eller se på när kvinnor har sex.
Inför vår träff


- Hör gärna av dig dagen innan, samt samma dag, så jag vet att inget dykt upp. Jag är förstående för att saker kan hända men det är alltid bättre att veta sent än inte alls om du av någon anledning blir tvungen att ställa in vår träff. - Se till att du är tillgänglig via sms/telefon när vi ska ses, om jag exempelvis behöver hjälp att hitta. - Oavsett var vi ses är det alltid uppskattat om du visar mig runt (speciellt i ditt hem), bjuder på ett glas vatten (vin är högst frivilligt ;) ) och har en handduk till mig. Jag har faktiskt skrivit ett blogginlägg om just detta; det hittar du här. - Ge mig inte en adress som inte är din. Jag vet att vissa är nervösa och tror att jag ska dyka upp med mina hallickar Sergei och Dragan och råna dig men eftersom Sergei och Dragan endast finns i min fantasi så behöver du inte "spana" innan. Om du skickar mig till huset mittemot känner jag mig istället olustig och lite otrygg. Om du är orolig för att jag inte är den jag påstår, eller att jag på något sätt är ute efter att skada dig, så ber jag dig att inte kontakta mig. Vårt möte ska vara ett ömsesidigt utbyte av tillit. - Ge mig en gigantisk kram när vi ses. Det är bland det bästa jag vet och det ultimata sättet att påbörja en fantastisk stund ihop!
Vem är du?


Huvudsaken för mig är att du är trevlig, respektfull och diskret. För att jag ska trivas extra mycket under vår träff får du helst vara dig själv. Du behöver inte försöka imponera på mig, men om du kan bjuda på dig själv och slappna av så blir vår kemi så mycket bättre! Du kan befinna dig var som helst i livet och oavsett anledning till att du vill träffa mig så kräver jag enbart att du är säker på din sak och har en positiv inställning till vårt möte. Du får vara hur erfaren eller oerfaren som helst; både när det gäller socialt samspel och sexuellt. Just respekt är mitt huvudsakliga ledord: respekterar du min tid, utsatta arvoden och gränser så känner jag mig trygg och avslappnad, och då får du mitt absolut bästa jag. Som de flesta gillar jag överraskningar, men ändringar kort inpå vår träff, eller att du får "kreativa" idéer som går utanför det vi diskuterat (eller vad GFE som jag beskriver här på sajten innefattar) så blir jag sannolikt obekväm. Låt oss inte hamna där, utan läs på ordentligt, och har du några önskemål som går utanför mina "ramar" så berätta gärna om dem innan. Jag har inte satt några åldergränser (fast du måste förstås vara myndig!) och bryr mig inte om din etnicitet. Däremot uppskattar jag om du beskriver dig själv så mycket du är bekväm med, och är du exempelvis från ett annat land än Sverige får du gärna berätta vilket och varför du är i Sverige. Kom ihåg att jag sätter min säkerhet i första hand, diskretion i andra och att vara "snäll" hamnar på en god tredjeplats. Behandlar du mig väl får du tusenfalt tillbaka.